دکتر جهانگیر تقی پور
· چال گونه به زیبایی صورت می افزاید و بطور طبیعی در صورت بعضی افراد وجود دارد.
· چال طبیعی گونه در اثر دوقلو یا دوشاخه بودن مادرزادی عضله زیگوماتیک ماژر صورت است که سر اضافی این عضله با کشیدن قسمتی از پوست روی گونه در هنگام لبخند تولید چال می کند.
· درست کردن چال گونه بوسیله عمل جراحی زیر بیحسی موضعی بدون درد و تقریبا بی خطر و ساده است.
دکتر جهانگیر تقی پور این عمل جراحی را اغلب زیر بیحسی موضعی انجام می دهد و د طول عمل بیمار کاملا هوشیار است. بیمار می تواند در کمتراز یک ساعت به خانه و برسر کار و زندگی خود برگردد.
عمل جراحی چال گونه را می توان برروی یک یا دو گونه با اندازه ها و عمق های مختلف ساخت.
برای ساختن چال گونه بوسیله عمل جراحی پس از تعیین محل چال گونه برروی گونه با نظر بیمار، برروی دیواره داخلی گونه در دهان برشی کوتاه بدون درد (زیر بیحسی موضعی) تولید می شود و سپس چال گونه تولید می گردد بدون اینکه برروی پوست گونه برشی و یا زخمی ایجاد شود.
· در عمل جراخی چال گونه هدف این است که با عمل جراحی چال گونه بین پوست و عضلات گونه به اندازه کافی چسبندگی ایجاد شود که در هنگام لبخند و حرکات صورت چال گونه نمایان گردد و بتوان چال گونه را که به طور طبیعی در بعضی افراد وجود دارد شبیه سازی کرد.
· چال گونه درست شده توسط جراحی برای مدتی (معمولا بین چهار تا شانزده هفته) در همه اوقات در صورت نمایان است ولی سرانجام فقط در هنگام لبخند نمایان می شود.
· عمل جراحی چال گونه کم خطر است ولی مانند هر عمل جراحی دیگر عوارضی دارد از جمله کمبودی، تورم و در موارد نادر عفونت صدمه به شاخه عصب صورتی البته عدم تقارن برروی دو گونه و ناراضی بودن از آن نیز دیده شده است.
· دکتر جهانگیر تقی پور توصیه دارد که قبل از هرنوع دستکاری و یا عمل جراحی صورت باید در باره آن با کمال دقت و حوصله فکرکنید چون صورت عضوی بسیار مهم از بدن است و هرگونه عمل جراحی هم باعث تغییرات دایمی در صورت می شود.
برای اطلاعات بیشتر و گرفتن نوبت مشاوره با دکتر جهانگیر تقی پور با تلفن: 07136292999 و یا پست الکتریکی (ایمیل)
info@draghipour.ir
با ما تماس بگیرید.
برای باز و بسته شدن جواب هر یک از سوالات زیر بر روی سوال مورد نظرتان کلیک کنید
چال های زیبایی کدامند؟
جواب: چال های زیبایی، فرورفتگی هایی هستند که در ناحیه کمر، چانه و گونه های بعضی افراد بطور طبیعی وجود دارند. گرچه همه خانم های زیبا دارای چال گونه نیستند ولی عقیده عمومی آن است که چال گونه ها به زیبایی صورت می افزاید. مطالعات انجام شده حکایت از زمینه ارثی داشتن دارد چون چال گونه در مردم بعضی کشورها بیشتر دیده می شود. برای مثال مطالعات در نیجریه نشان می داد که بیست و پنج درصد جمعیت بالغ آن کشور دارای چال گونه برروی دو گونه و یا یک گونه هستند که در زنان و مردان به یک نسبت وجود دارند.
علت چال های طبیعی چیست؟
جواب: چال کمر: علت چال های کمر داشتن لیگامنتی اضافی بین خارهای بالایی خلفی استخوان لگن و پوست کمربطور مادرزادی است.
چال های چانه و گونه: دليل وجود چال هاى طبیعی چانه و گونه نیز به مادرزادى بودن ربط داده می شوند. بدین معنی كه فرورفتگی یا چال چانه در اثر نارسایی و ناکامل جوش خوردن دو نیمه راست و چپ استخوان آرواره پایینی به وجود می آید که در اصل یک نقص جزیی مادرزادی است که در دوران جنینی دو نیمه استخوان فک یا آرواره پایین به هم کاملا متصل نشده اند و بین آنها فضای کم باقی می ماند که به صورت چال چانه نمودار است. چال چانه معمولا بشکل "Y" دیده می شود. چال چانه بر خلاف چال گونه در هنگام خنده و تبسم و حرکات ماهیچه های صورت تغییر چندانی نمی کنند.
دليل وجود چال های گونه هم مادرزادى تلقی می شود. چال گونه در اثر دو قلو بودن (یا دو شاخه بودن) اتصال ماهيچه زايگوماتيك مازور در گوشه لب ها است. چال طبیعی گونه معمولا برروی دو گونه هستند ولی در موارد نادر فقط برروی یک گونه دیده می شوند.
بنابراین به نظر می رسد که در به وجود آمدن طبیعی چال های کمر، چانه و گونه زمینه ارثی وجود دارد و همیشه ناهنجاریهای مادرزادی دردسر ساز نیستند چون چال های کمر، چانه و گونه نه تنها تولید ناراحتی نمی کنند بلکه اغلب ما آنها را مظهری از زیبایی برروی بدن تلقی می کنیم.
آیا چال های طبیعی بدن ریشه ژنتیکی دارند؟
جواب: بله.
پیدایش چال های کمر، گونه و چانه بطور مادرزادى دلیل ژنتیکی دارند ولی بطور کامل شیوه انتقال آن ها از والدین به فرزندان کاملا شناخته نشده است. برای اطلاعات بیشتر به یکی ازاین منابع در
http://www.genetic.com.au/genetic-traits-dimples.html
رجوع شود.
فعلا عقیده براین است که یک عدد ژن برای چال گونه وجود دارد ولی ژنهای دیگر هم بطور پراکنده در بوجود آمدن چال گونه بطور طبیعی نیز دخیل هستند در نتیجه نظریه قبلی که چال گونه بصورت "غالب" از نسلی به نسل بعد منتقل می شود کاربردی دقیق ندارد چون در مطالعات انجام شده مشاهده شده است که حتی اگر هردو والدین دارای چال های طبیعی گونه باشند شانس انتقال چال گونه را نمی توان در فرزندان بدرستی حساب کرد.
چال های طبیعی چانه و گونه دارای شکل های مختلف و عمق گود یهای مختلف هستند. در نتیجه شاید مسئله قدرت نفوذ ژن یا ژن های مسئول در بروز هویت چال مانند بعضی بیماریهای ژنتیکی دیگر مسئله باشد که برای روشن شدن این مسائل احتیاج به تحقیق بیشتر می باشد.
آیا وجود چال گونه در سال های اول عمر امری طبیعی است؟
جواب: بله.
از میان چال های طبیعی بدن که معمولا بر روی کمر، چانه و گونه بعضی افراد یافت می شوند چال یا گودی روی گونه ها در اغلب نوزادان و بعضی اطفال به طور طبیعی یافت می شوند که صورت پرگوشت آنها با کوتاهی نسبی ماهیچه های اطراف دهان باعث رویت چال کم عمقی در گونه نوزادان و اطفال در هنگام لبخند زدن می شود. چال های تودل بروی کودکی در اغلب افراد بمرور زمان قبل از رسیدن به بلوغ ناپدید می شوند و ولی در درصد کمی از این افراد چال چانه و یا چال گونه در بقیه زندگی شان هم قابل رویت است.
چال های چانه و گونه معمولا به مرور زمان نامحسوس تر می شوند و در دوران سالخوردگی دیگر قابل رویت نیستند.